Salutació de l’Alcalde

Benvolguts i benvolgudes Internautes,

Sigueu benvinguts a la web de l’Ajuntament de la vila comtal de Foixà. Aquest serà, a partir d’ara, un espai addicional que tindrem per establir comunicació amb tots els vilatans i vilatanes. Volem que sigui una finestra oberta al món que apropi l’Ajuntament a tothom, esdevenint un estri que complementi i millori els serveis ja existents.

L’ús de les noves tecnologies ha suposat una revolució en el camp de la informació. Per això des de l’Ajuntament hem apostat decididament per aquest instrument que ens ha de permetre tenir uns canals d’informació més àgils i més efectius amb la nostra gent. Alhora, s’obren un munt de possibilitats per a millorar la gestió i donar un millor servei a tothom.

La pàgina web us permetrà conèixer millor la vila, la seva història, el patrimoni natural, la gastronomia i el més important……la seva gent. Vila mil’lenària amb un entorn natural privilegiat i ennoblit pel Castell, Sant Romà de Cidilià, les esglésies de Sant Joan, de Sant Llorenç de les Arenes i de Santa Maria de La Sala i molts altres testimonis de la història de la nostra gent i que representen un patrimoni arquitectònic excepcional.

Us convidem, doncs, a navegar per la nostra pàgina web, fent ús de tots els serveis que s’hi ofereixen, i a què ens feu arribar els vostres suggeriments per tal de millorar-la.

L’Alcalde-President

Josep Oliveras i Galí